Karriere

Job hos CR Electric

Find dit næste job hos os

Vi søger altid efter nye talenter inden for el- samt fiber- og kabelteknikbranchen. Se vores ledige stillinger herunder, hvor stillinger som blandt andet leder, elektriker, tekniker, maskinfører, gravemedarbejder og lærling er at finde. Du er også meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning hvis ikke du finder dit kommende job blandt dem vi søger på nuværende tidspunkt.

Skriv endelig til os, og blev en del af holdet.

Er du vores nye kollega?

Ledige stillinger

Se vores udvalg af ledige stillinger og send din ansøgning, hvis du er interesseret i at blive en del af CR Electric-teamet.

Uopfordrede ansøgninger

Hvis du ønsker at blive en del af vores hold og dele vores engagement for kvalitet og pålidelighed, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Lærlinge

Drømmer du om at blive elektriker? Hos CR Electric tilbyder vi lærepladser til dedikerede unge elektrikere.

Hvorfor arbejde hos os?

Når du vælger at arbejde hos CR Electric, åbner du døren til en moderne virksomhed med over 35 års ekspertise inden for entreprenørarbejde, service, typehuse og fiber, kabelteknik og gravearbejde. Vores fundament blev skabt med værdier som kvalitet, pålidelighed og langvarige samarbejder. I dag udgør vi en dynamisk organisation med omkring 200 dygtige medarbejdere og omkring 35 dedikerede lærlinge, hvilket sikrer dig en fremtid fyldt med muligheder for faglig udvikling og et stærkt netværk af kollegaer og eksperter.

Vi vægter en åben dialog med vores kunder, leverandører og kollegaer højt. Dette er afgørende for at sikre fleksibilitet og hastighed i vores projekter.

Vores virksomhedskultur er kendetegnet ved en flad struktur, der fremmer gensidig fleksibilitet og medarbejderansvar. Vi tror på, at dette fundament skaber et dynamisk arbejdsmiljø, hvor alle kan bidrage til vores fælles succes. I vores daglige arbejde vægter vi værdier som faglig udvikling, frihed under ansvar og gode arbejdsvilkår. Så hvis du søger et arbejdsmiljø, hvor du kan vokse som professionel, tage ansvar og nyde gode arbejdsforhold, er CR Electric det rette sted for dig.

Send os en ansøgning

Hvis du er klar til at tage det næste skridt i din karriere og blive en del af CR Electric teamet, er du mere end velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Ovenfor kan du se de aktuelle stillingsopslag, hvor vi søger medarbejdere. 

Vi ser frem til at høre fra dig og potentielt byde dig velkommen til vores team.

Fordele ved at arbejde hos CR Electric

Arbejdspladsen der beriger både professionelt og personligt

Dygtige kollegaer og netværk

Høj grad af arbejdssikkerhed

Faglig udvikling

Vagtudkald

Vi gør opmærksom på at et vagtudkald i Danmark udgør min. 3800,00 inkl. moms, hvis det er uden for vores normale arbejdstid som er alle hverdage 07:00-15:00